Rêve Bivouac, het nomadenkamp

Een gekke kortstondige bar, het equivalent van Burning Man maar dan ernaast.
Met zijn 4000 vierkante meter, zijn verschillende bars en restaurants is het de « place to be » van de zomer. Zijn unieke en magische sfeer voert u voor een drankje mee naar een andere wereld waar alles lichtheid zonder filter is.

In deze video onthult Kevin al zijn kleine geheimen over hoe hij Shyfter gebruikt om zijn personeel van ongeveer 50 mensen te beheren.

Beheer van personeelsroosters

Alle medewerkers worden ingepland via vrije diensten die ze rechtstreeks via de app boeken of volgens vooraf gedefinieerde roostersjablonen. « Bij de planning besparen we veel tijd. Geen Excel spreadsheets meer, » zegt Kevin. 
Wat gebruiksgemak betreft, bespaart het feit dat u een dienst kunt selecteren en naar een andere persoon of een andere dag kunt verplaatsen, in combinatie met vooraf opgenomen roosters, veel tijd.

Dienstenbladen exporteren

Ook het feit dat het gemakkelijk is shift sheets te exporteren naar een sociaal secretariaat wordt zeer gewaardeerd. Het is waar dat het niet dubbel hoeven coderen niet alleen fouten voorkomt, maar het ook mogelijk maakt de loonlijst in een paar seconden te doen. In het dagelijks beheer van een evenementenbedrijf is het uiterst belangrijk om aan de top van de digitalisering te staan.

Dimona en automatische contracten

Bivak gebruikt ook regelmatig de functies Dimona en automatische contractgeneratie in volledige modus. 
Zodra een dienst is gepland, voert Shyfter verschillende controles uit op de contracten en Dimona.
Als de medewerker (werknemer of student) geen actief contract heeft, maakt Shyfter er een aan met de dienstgegevens. Een tweede controle vindt plaats op het niveau van de RSZ voor de Dimona. Als er geen Dimona wordt gedetecteerd, wordt er een Dimona gecreëerd.
Het contract kan zelfs rechtstreeks op het scorebord worden ondertekend.

Aan wie zou u Shyfter aanbevelen?

« Voor iedereen in de horeca, maar niet alleen … zodra er sprake is van planning of personeelsbeheer, is Shyfter een instrument dat goed presteert. Shyfter kan in elke sector worden toegepast, zodra er teams zijn en al het personeel efficiënter moet worden beheerd, is het een hulpmiddel om dat alles te optimaliseren… »

https://revebivouac.com

Personeelsplanning

Veranderen de roosters van je personeel voortdurend?
Met Shyfter kun je eenvoudig je werktijden aanpassen aan het tempo van je bedrijf.

Tijdregistratie

Uw werknemers checken in en uit via hun smartphone. De GPS-locatie kan bij elke check-in of tijdens een pauze worden geregistreerd. Dit is erg handig om te weten waar ze werken. De optie kan op elk moment worden uitgeschakeld.

Verlof & afwezigheid

Hebben uw werknemers vakantiedagen gepland? Dankzij onze beheerservice en de functionaliteiten van onze software kunnen gebruikers hun vakantieaanvragen rechtstreeks via de mobiele interface indienen.

Vraag een gratis demo.