Het beheer van de planning in een tandartspraktijk

cabinet dentaire - shyfter

U bent verantwoordelijk voor een tandartspraktijk en moet het hele personeel en de planning van de tandartsen beheren? Behoud de controle en zorg voor een perfecte organisatie met planningssoftware voor de gezondheidszorg.

Tijdsregistratie

Met de mobiele app Shyfter kunnen uw medewerkers hun aanwezigheid en vertrek valideren met behulp van een smartphone of tablet via Shyfter Staff en Shyfter POS. Nadat ze een persoonlijke pincode hebben ontvangen om de beveiliging van de badgelezer te garanderen, registreert Shyfter met één klik de aanwezigheidstijden van medisch secretaresses, tandartsen en tandheelkundige professionals.

Werktijden

Voor het vereenvoudigen van uw planningen, weekend-, feestdagen- en nachtdiensten, maakt de app Shyfter, aangepast aan tandartspraktijken en hun personeel, het gemakkelijk om werktijden, pauzes en vervangingstijden in te voeren via de intuïtieve interface.

Verlof

Met de Shyfter Staff-app vereenvoudigt u uw verlofbeheer. Elke medisch secretaresse, assistent(e), tandarts, orthodontist, parodontist of gezondheidswerker kan zelfstandig verlof- of rustdagen invoeren voordat ze worden goedgekeurd of geweigerd door de verantwoordelijke.

Afwezigheden

Shyfter heeft ook gedacht aan afwezigheidsverzoeken. De medewerker kan zijn afwezigheidsdag indienen via de app op zijn smartphone of tablet. Het is ook mogelijk om een document bij te voegen, zoals een medisch certificaat, in de daarvoor bestemde ruimte.

Overuren

Het automatisch berekenen van de overuren van werknemers of medewerkers van de tandheelkundige kliniek wordt mogelijk gemaakt door het integreren van werktijden en het aantal uren per maand of per week zoals vastgelegd in het arbeidscontract.

Productiviteit

Shyfter draagt bij aan een verbetering van de productiviteit van de tandartspraktijk en stelt u in staat het personeelsbeheer van zorgverleners en werknemers aan te passen aan de behoeften van de praktijk: afwezigheid van een werknemer, noodgevallen, overbelasting van patiënten.

Neem uw organisatie in eigen hand in een oogwenk

Verbeter de organisatie van uw tandartspraktijk door de Shyfter-app te installeren en te delen met alle medewerkers en medische medewerkers van de medische praktijk.

 • Snelle installatie en intuïtieve bediening
 • App ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een medische praktijk
 • Toegang tot de Shyfter-badgelezer via een tablet of smartphone
 • Persoonlijke pincode voor veiligheid en vertrouwelijkheid
 • Foto genomen bij het in- en uitklokken
 • Toegang tot de app mogelijk zonder internetverbinding
 • Gebruik van de Shyfter-app voor medewerkers ter plaatse of die regelmatig onderweg zijn en patiënten bezoeken.

Ik wil meer weten!

De Shyfter-badgelezer voor de tandartspraktijk

 • Veilige integratie van arbeidscontracten, medische overeenkomsten en vertrouwelijke documenten in een cloud die is toegewijd aan de medische praktijk
 • Onmiddellijke toegang tot elk dossier in de cloud
 • Shyfter Staff maakt het opstellen en maken van arbeidscontracten mogelijk na integratie van een sjabloon
 • Mogelijkheid tot automatische ondertekening
 • 24/7 opvolging van personeel dat met verlof is
 • Geoptimaliseerd administratief beheer van de salarisverwerking met overdracht van gegevens naar de HR-afdeling

Maak een gratis account aan

Volg de aanwezigheidstijden van het personeel van de tandartspraktijk

 • In- en uitklokken mogelijk, zelfs offline
 • Gebruik van een smartphone of tablet voor een eenvoudige registratie met één klik
 • Foto van de medewerker op het moment van aankomst, vertrek en pauze
 • Shyfter is toegankelijk voor elke medewerker voor raadpleging buitenshuis
 • Unieke pincode voor elke medewerker
 • App toegankelijk voor gezondheidswerkers en hun werknemers, medische praktijken, verpleegkundigenpraktijken, fysiotherapeuten, orthodontiepraktijken, enz.

Maak een gratis account aan

Vereenvoudig het beheer van uw medisch personeel

 • Toegang tot een persoonlijke cloud om uw documenten en contracten te deponeren, raadplegen en wijzigen
 • Raadpleging van contractuele details voor uw hele medische team
 • Integratie en opstelling van arbeidscontracten met behulp van Shyfter Staff
 • Beveiliging van de handtekening en de goedkeuringsprocedure van een arbeidscontract
 • 24/7 opvolging van lopend verlof en toekomstige verloven
 • Vereenvoudigd salarisbeheer door middel van een geoptimaliseerd gegevensoverdrachtsproces

Ik maak een gratis account aan

Kies Shyfter voor de autonomie van uw medewerkers

Geef uw salaristandartsen of zelfstandige tandartsen, tandheelkundig assistenten in de praktijk, parodontologen, medisch secretaresses en alle gezondheidswerkers in de tandartspraktijk autonomie in het planningsbeheer dankzij de Shyfter-app. Behoud de controle over het goedkeuren of weigeren van wijzigingen tussen medewerkers vanuit het controlepaneel van de Shyfter-app.

Gebruik Shyft Swap om uw medewerkers toe te staan diensten uit te wisselen met andere collega’s, confraters of consœurs om de aanwezigheidstijd en de ontvangst van patiënten zonder fouten te verzekeren. U behoudt de mogelijkheid om diensten goed te keuren of te weigeren voor het behoud van de interne organisatie van de tandheelkundige zorgpraktijk.

Shyft Market stelt u in staat om in een oogwenk een beschikbare dienst toe te wijzen aan een van uw werknemers, artsen of medewerkers om uw planning, wachtdiensten of patiëntafspraken gemakkelijker te maken.

Sluit u aan bij Shyfter voor uw tandartspraktijk

Als u Shyfter wilt gebruiken in uw tandartspraktijk voor een optimale personeelsbeheer, zowel voor salarisdokters als voor zelfstandige artsen en alle zorgverleners, hebt u twee opties.

Maak een gratis account aan op de Shyfter-website en sluit u aan bij een beperkte ruimte om vertrouwd te raken met de belangrijkste functies van de app.

Vraag een gepersonaliseerde demo van ongeveer twintig minuten aan waarin Shyfter vrijblijvend aan u wordt gepresenteerd. We zullen samen beoordelen of Shyfter geschikt voor u is.

Vraag een gepersonaliseerde demo aan

Open een gratis account

FAQ: Planningsbeheer in een tandartspraktijk

Waarom een ​​planningsmanager integreren in een tandartspraktijk?

Een tandartspraktijk kan verschillende medewerkers hebben. Naast de werknemers van de structuur zoals secretaresses, assistenten en salarisdokters, moet de verantwoordelijke voor de tandartspraktijk te allen tijde op de hoogte zijn van de planning van iedereen om eventuele noodgevallen te kunnen afhandelen en te zorgen voor een goede ontvangst van patiënten. Het gebruik van planningssoftware zoals Shyfter zorgt voor een optimaal intern en extern functioneren van de structuur.

Hoe maak je een aanwezigheidsplanning voor tandartsen?

Elke tandarts die werkt in een medische praktijk met andere collega’s moet dagelijks zijn aanwezigheidsplanning aangeven. De verantwoordelijke voor de praktijk en de medisch secretaresses moeten op de hoogte zijn van de individuele planning van elke zorgverlener voor het maken van afspraken en voor dringende behoeften.