Het personeelsbeheer voor een medische praktijk

Cabinet médical - Shyfter.be

U leidt een medische praktijk? Beheer efficiënt de roosters van uw medewerkers en stuur uw activiteiten probleemloos aan met de Shyfter gezondheidsplanningssoftware.

Prikklok

Onze mobiele app Shyfter Staff en de tabletversie Shyfter POS stellen uw teams in staat om eenvoudig te klokken met behulp van een persoonlijke pincode.

Werktijden

Maak met een klik uw rooster dankzij onze eenvoudige en intuïtieve tools! Of u nu hebt gekozen voor vaste of flexibele werktijden, het opstellen van uw roosters wordt kinderspel.

Verlof

Verlofaanvragen van medisch en administratief personeel worden rechtstreeks ingediend via de mobiele app Shyfter Staff, 24/7 beschikbaar. U hoeft ze alleen maar goed te keuren of af te wijzen.

Afwezigheden

Dankzij de Shyfter-software behoren tijdverlies tot het verleden. U kunt afwezigheidsverzoeken efficiënt beheren. Werknemers dienen hun aanvragen online in en dienen medische documenten rechtstreeks in via de app.

Overuren

Omdat elke uur telt, heeft Shyfter een systeem voor het beheer van overuren opgezet dat voor u de daadwerkelijk gewerkte uren van werknemers bijhoudt.

Productiviteit

Anticipeer op uw personeelsbehoeften met onze productiviteitstool! U kunt het aantal benodigde professionals op specifieke tijden instellen om aan uw doelstellingen te voldoen.

De Shyfter-badgelezer, de oplossing om uw organisatie te optimaliseren

Onze digitale klok, een betrouwbaar systeem dat u zal overtuigen, evenals uw artsen, verpleegkundigen, medisch secretaresses… Beoordeel het zelf!

 • Een installatie in minder dan 5 minuten
 • Een zeer eenvoudig prikklok via smartphone of tablet
 • Een pincode om elke werknemer te identificeren
 • Een foto van de gebruikers op het moment van het ponsen
 • Een gegarandeerde werking, zelfs in offline modus
 • Een operationeel systeem tijdens het reizen en binnen de instelling

Ik wil er meer over weten!

Een geoptimaliseerd en efficiënt beheer van medisch personeel

 • Een cloud gewijd aan uw medische praktijk om uw documenten op een veilige ruimte op te slaan
 • Snelle toegang tot contractuele details van uw medewerkers, waar u ook bent
 • Een eenvoudige en snelle creatie van arbeidsovereenkomsten via Shyfter Staff
 • De digitale ondertekening van arbeidsovereenkomsten
 • Onmiddellijke zichtbaarheid van verlofdagen 24/7
 • Optimalisatie van het salarisverwerkingsproces voor vereenvoudigd administratief beheer

Maak een gratis account aan

Blijf productief onder alle omstandigheden

Onze aanpak stelt u in staat om het juiste aantal medewerkers in te zetten om aan uw doelstellingen en behoeften te voldoen. U houdt uw teams in de gaten en blijft altijd operationeel.

 • Evalueer de kosten gerelateerd aan uw personeel
 • Volg de evolutie van uw omzet
 • Meet het bedrag van uw omzet in de komende maanden
 • Optimaliseer de productiviteit van uw teams
 • Profiteer van assistentie bij het opstellen van roosters voor uw personeel
 • Evalueer de wekelijkse productiviteit van uw instelling

Maak een gratis account aan

De juiste persoon op het juiste moment

Zet gekwalificeerd personeel in op het juiste moment dankzij onze personeelsbeheertools.

Met Shyfter kunt u niet alleen meerdere vestigingen tegelijk beheren, maar ook uw teams op competenties indelen: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, specialisten… U heeft een overzicht van het rooster en de kwalificaties van uw medewerkers. Op deze manier kunt u tijdig het juiste personeel inroepen.

Maak een gratis account aan…

Het is tijd om uw bedrijf te laten groeien

We bieden u twee opties.

De eerste is een gratis account met beperkte toegang tot enkele functies, om u een voorproefje van Shyfter te geven.

De tweede optie stelt u in staat om op verzoek een gepersonaliseerde demo van 20 minuten te krijgen om te evalueren of Shyfter bij uw bedrijf past.

Vraag een gepersonaliseerde demo aan

Open een gratis account

FAQ: Planningbeheer in de gezondheidssector

Hoe implementeer je een planningsbeheersysteem voor een zorgverlener?

Planningsbeheer is een belangrijke uitdaging in de gezondheidssector. Een vloeiende en efficiënte organisatie van het personeel is essentieel om de goede werking van een medische praktijk te waarborgen. Medische roosters hebben verschillende beperkingen (nachturen, werken op feestdagen, in het weekend). Het doel is om een ​​relevante en flexibele rotatie van gekwalificeerde professionals in elk domein te bedenken. Het opzetten van een effectief planningsbeheersysteem vereist een nauwkeurige definitie van uw personeelsbehoeften op elk moment, om een 24/7-dekking te garanderen. U moet ook rekening houden met de vermoeidheid en de werkdruk van uw medewerkers om roosters op te stellen met voldoende rustperiodes. Met Shyfter hoeft u alleen maar uw gegevens in te voeren en de software genereert samenhangende roosters die aan uw behoeften voldoen. Vaste of flexibele werktijden, behoefte aan specialisten op cruciale momenten, nachtdiensten, rotatie van teams… Onze software houdt rekening met alle uitdagingen waarmee medische professionals worden geconfronteerd.

Hoe maak je een nachtdienstplanning voor een medische praktijk?

Het opstellen van een effectieve nachtdienstplanning vereist het evalueren van uw personeelsbehoeften, rekening houdend met de vaardigheden van elke medewerker en de wettelijke beperkingen. Om te beginnen moet u het aantal benodigde zorgverleners bepalen tijdens uw openingstijden. U moet individuele beschikbaarheden verzamelen en een eerlijke rotatie van gewerkte uren garanderen, in overeenstemming met de arbeidswetgeving. U moet rekening houden met onvoorziene omstandigheden en kiezen voor een flexibele planning. Met Shyfter een nachtdienstplanning opstellen is de beste manier om een optimaal personeelsbeheer te garanderen. Onze online tool genereert roosters die aan uw behoeften voldoen, met respect voor de verplichte rusttijden van de werknemers. De roosters zijn altijd en overal toegankelijk via een beveiligde online ruimte.