Personeelsbeheer voor apotheken

Pharmacie - Shyfter.be

Shyfter helpt u bij het beheer en de coördinatie van het personeel van uw apotheek. Onze planningssoftware voor professionals in de gezondheidszorg stelt u in staat om met één klik roosters te maken die aan uw behoeften voldoen.

Aanwezigheidsregistratie

U en uw teams hebben toegang tot onze mobiele app Shyfter Staff en de tabletversie Shyfter POS om eenvoudig binnen en buiten de vestiging te registreren, dankzij een persoonlijke identificatiecode.

Werktijden

Met Shyfter is het maken van planningen geen gedoe meer. Onze software houdt rekening met uw uurrooster en de beperkingen van uw apotheek om roosters te maken die aan uw behoeften voldoen.

Verlof

Onze mobiele app Shyfter Staff, 24/7 beschikbaar, is uw nieuwe tussenpersoon voor verlofbeheer. Apotheker, apothekersassistenten… uw medewerkers dienen hun verlofaanvragen rechtstreeks online in, u hoeft alleen maar de voorstellen goed te keuren of af te wijzen.

Afwezigheden

Shyfter bespaart u tijd bij de afhandeling van afwezigheden. Medewerkers dienen hun verlofaanvragen en medische attesten in op een volledig beveiligde online cloud en deze zijn toegankelijk via onze app.

Overuren

Onze tool meet de werktijd van uw teams voor een efficiënter beheer van overuren. Het verdeelt de uren eerlijk en respecteert de rusttijden van de werknemers.

Productiviteit

Shyfter waakt over de productiviteit van uw apotheek. Het meet uw personeelsbehoeften op elk moment van de dag, zodat u nooit tekort komt tijdens piekuren.

Optimaliseer de werktijden met de Shyfter prikklok

Onze digitale prikklok is DE oplossing om de werktijd van uw teams nauwkeurig te volgen en de productiviteit van uw apotheek te verbeteren.

 • Snelle installatie, in slechts 5 minuten
 • Online prikklok op smartphone of tablet
 • Persoonlijke pincode om elk personeelslid te identificeren
 • Foto van de werknemer bij elke registratie
 • Werkt onder alle omstandigheden, zelfs offline
 • Registratie binnen en buiten de vestiging mogelijk

Ik wil meer weten!

Nog efficiënter personeelsbeheer in de apotheek

 • Een veilige online cloud om al uw administratieve documenten te deponeren
 • Toegang tot al uw informatie met één klik
 • Geautomatiseerd loonadministratieproces
 • Digitaal ondertekeningssysteem voor overeenkomsten op afstand
 • Vereenvoudigde goedkeuringsprocedure voor verlof en overuren

Maak een gratis account aan

Uw productiviteit, onze specialiteit

Shyfter heeft alle functies om controle te houden over uw activiteiten. Beheert u personeel in meerdere apotheken? U heeft een totaaloverzicht over al uw apotheken.

 • Meet uw productiviteitsniveau
 • Coördineer uw teams efficiënt
 • Beheer de kosten gerelateerd aan uw personeel
 • Volg de evolutie van uw omzet
 • Maak aangepaste roosters voor uw activiteit
 • Schat uw toekomstige inkomsten in

Maak een gratis account aan

Kom nooit personeel tekort

Shyfter ondersteunt u bij het beheer en de coördinatie van uw gezondheidspersoneel. Onze tool is ontworpen om HR-taken te optimaliseren: roosters maken, verlofaanvragen, controle van overuren, optimalisatie van de werktijd… Wij bieden oplossingen om ervoor te zorgen dat uw apotheek soepel en productief draait.

Of u nu één of meerdere gezondheidsinstellingen beheert, onze planningssoftware geeft u een totaaloverzicht van uw activiteiten, zodat u uw personeelsbehoeften kunt anticiperen.

Maak een gratis account aan

Het is tijd om het uzelf gemakkelijk te maken

Er zijn twee mogelijkheden beschikbaar voor u.

U kunt een gratis account aanmaken om enkele van de functies van Shyfter te verkennen. Dit geeft u een idee van wat onze software voor u kan doen.

U kunt gratis toegang aanvragen voor een persoonlijke demo van 20 minuten om al onze functies te ontdekken. Net genoeg tijd om te zien of Shyfter echt iets voor u is.

Vraag een persoonlijke demo aan

Maak een gratis account aan

FAQ: Planningbeheer in de apotheeksector

Hoe maak ik een efficiënte planning voor mijn personeel in de apotheek?

Om een efficiënte planning te maken, begint u met het analyseren van de personeelsbehoeften op basis van de openingstijden van de apotheek en de drukte van de klanten. U kunt uw medewerkers raadplegen om hun beschikbaarheid te kennen en zoveel mogelijk rekening te houden met hun verzoeken, terwijl u de continuïteit van de dienstverlening garandeert. Zorg ervoor dat elk team over de nodige vaardigheden beschikt om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Bijvoorbeeld, zorg ervoor dat u tijdens piekuren voldoende apothekers en apothekersassistenten heeft. Personeelsbeheertools zoals Shyfter helpen u bij het maken van consistente roosters, rekening houdend met uw behoeften en de verzoeken van uw medewerkers. Onze software is ontworpen om aan te passen aan uw bedrijfstak.

Hoe kan een planningssoftware mij helpen de productiviteit van mijn personeel in de apotheek te verbeteren?

Een planningssoftware automatiseert en vereenvoudigt de planning van het personeel. Ze gebruiken algoritmes om de planning te optimaliseren op basis van de beschikbaarheid van de werknemers, de behoeften van de apotheek en de arbeidswetgeving. Dit helpt het risico van onderbezetting tijdens piekuren of overbezetting tijdens rustige periodes te beperken. Medewerkers kunnen hun beschikbaarheid rechtstreeks bijwerken in de tool, wat de rekening houdt met hun persoonlijke beperkingen en de algehele tevredenheid verbetert. Planningssoftware kan helpen om de personeelsbehoeften te voorspellen op basis van historische activiteiten, seizoenen en promoties. Dit is de beste manier om piekperioden te voorspellen. Bij Shyfter bieden we een functie voor het bijhouden van werktijden. U kunt een oogje houden op de overuren van de werknemers en ervoor zorgen dat de werktijd eerlijk wordt verdeeld.

Voor welke beroepen in verband met de apotheek kan ik een planning maken met Shyfter?

Met Shyfter kunt u roosters maken voor alle professionals die in uw apotheek werken:

 • Apotheker
 • Apotheekonderzoeker
 • Medisch bioloog
 • Apotheekassistent
 • Parafarmaceutisch adviseur