Personeelsbeheer voor een camping

Camping - Shyfter

Beheert u een camping of een buitenhotel en wilt u de planning van de werkuren van uw medewerkers verbeteren? Behoud de controle over uw accommodatie- en toerismestructuur met de planningssoftware voor Horeca.

Klokken

Het maken van een accommodatieplanning via de Shyfter-app vereenvoudigt het beheer van uw medewerkers. Door simpelweg een tablet of smartphone te gebruiken, kan elke werknemer zijn aanwezigheidstijden binnen de camping en het buitenhotel beheren. Dankzij de Shyfter Staff- en Shyfter POS-apps en de persoonlijke PIN-code kunt u dagelijks de aanwezigheid registreren en controleren of uw teams aan het werk zijn.

Werkuren

Of het nu dag- of nachturen zijn, alles wordt met één klik beheerd. Plan uw roosters en werktijden in en pas de aanwezige teams ter plaatse aan vanaf het intuïtieve Shyfter-interface.

Verlofbeheer

Laat elke werknemer zijn verlof of hersteltijd rechtstreeks via de Shyfter-app opnemen, 24/7. Het enige wat u hoeft te doen is de verzoeken goedkeuren of afwijzen door naar uw controlepaneel te gaan.

Afwezigheden

Sommige afwezigheden kunnen niet worden voorspeld. De Shyfter-software maakt het mogelijk om uitzonderlijke afwezigheidsaanvragen in te dienen en zelfs een medisch certificaat of andere vereiste documenten voor de loonadministratie van uw camping toe te voegen.

Overuren

Shyfter houdt de in elk arbeidscontract vastgestelde werktijden bij. Het analyseert automatisch de gewerkte overuren voor een geoptimaliseerd beheer van de geplande of gewerkte initiële uren.

Productiviteit

Shyfter beheert alle aanwezigheidstijden van de medewerkers van uw camping of buitenhotel. Beschikbaar 24/7 vereenvoudigt het de dagelijkse gang van zaken voor teamleiders en medewerkers die in Shyfter een middel zien om de productiviteit te verbeteren en tijd te besparen.

Innovatie in het beheer van medewerkers van uw camping. Ook wel een buitenhotel genoemd, de camping wordt vandaag de dag aangeboden als glamping, een sterrencamping, natuurcamping of luxe camping. Uw recreatieaccommodatie verdient het beste op het gebied van personeelsbeheer.

Snelle en intuïtieve kennismaking met de Shyfter-app

 • Applicatie ontwikkeld en aangepast aan eigenaren en exploitanten van campings
 • Snelle klokken vanaf een tablet of smartphone
 • Persoonlijke PIN-code voor beveiligde klokken
 • Foto van de werknemer bij het in- en uitklokken
 • Gebruik van de app zonder internetverbinding mogelijk
 • Shyfter is ontworpen voor gebruik op uw locatie, maar ook wanneer de teams buiten aanwezig zijn

Ik wil meer weten!

Een toegewijde Shyfter-badgelezer voor uw camping

 • Alle arbeidscontracten en documenten worden opgeslagen in een privé en beveiligde cloud
 • Toegang tot documenten geïntegreerd in Shyfter 24/7
 • Opstellen en creëren van arbeidscontracten en bijlagen vanuit de Shyfter Staff-app voor personeel in vaste dienst, tijdelijke dienstverbanden, seizoenswerkers en extra’s
 • Afstandsvalidatie via elektronische handtekening
 • Verlof en afwezigheid in real-time 24/7 gevolgd
 • Vereenvoudigd loonadministratiebeheer

Maak een gratis account aan

Volg de aanwezigheidstijden van uw campingteams

 • Klokfunctie mogelijk zonder internetverbinding
 • Gebruik van een smartphone of tablet om de aankomst-, pauze- en vertrektijden van de campingteams te klokken
 • Toegankelijk voor personeel onderweg
 • Persoonlijke PIN-code voor veilige toegang
 • Shyfter is bedoeld voor campings en buitenhotels

Maak een gratis account aan

Geavanceerd personeelsbeheer voor het buitenhotel

 • Opslag in een toegewijde cloud van alle documentatie en arbeidscontracten
 • Toegang tot elk dossier 24/7 beschikbaar
 • Shyfter Staff maakt het opstellen van arbeidscontracten mogelijk
 • Elektronische handtekening van elk document ter certificering
 • Vakantie- en afwezigheidsdagen en planningen 24/7 online raadpleegbaar
 • Optimalisatie van de overdracht van loongegevens naar de betrokken dienst

Ik maak een gratis account aan

Geef autonomie in het beheer van verlof en planningen aan uw werknemers en seizoenswerkers

Uw camping heeft zijn eigen teams en doet vaak een beroep op seizoensgebonden animatoren of onderhoudspersoneel? Iedereen kan zijn verlof en afwezigheden indienen via de Shyfter-app die op hun tablet of smartphone is geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is de verzoeken goedkeuren of afwijzen.

Met de Shyft Market-functie kunt u vrije shifts toewijzen aan uw medewerkers, maar ook de planning en roosters, inclusief de vervanging van personeel in geval van onvoorziene afwezigheid, vereenvoudigen.

Shyft Swap is een echte vooruitgang in het planningsbeheer. Elke medewerker van uw camping kan met één klik werktijden ruilen met een collega, terwijl u de controle houdt over het accepteren van het verzoek. Het is ook mogelijk om te solliciteren voor een vrije shift die u alleen maar hoeft te valideren.

Ontdek Shyfter

Of u nu een sterrencamping, luxe camping, glamping of natuurcamping bent, sluit u aan bij Shyfter en verbeter in minder dan 5 minuten het beheer van uw medewerkers. Er zijn twee opties beschikbaar:

Maak een gratis account aan op ons platform en profiteer ervan om de belangrijkste functies van de applicatie te ontdekken via de gratis en beperkte versie die tot uw beschikking staat.

Profiteer van een gratis presentatie van minder dan 20 minuten om Shyfter en zijn vele mogelijkheden beter te leren kennen.

Laten we de tijd nemen om uw behoeften te controleren en te analyseren of Shyfter aan uw verwachtingen voldoet.

Ik vraag een persoonlijke demo aan

Maak een gratis account aan

FAQ: Planningsbeheer van een camping

Hoe kan een planningsysteem voor een camping worden opgezet?

Ons advies: centraliseer alle gegevens met betrekking tot uw medewerkers op één enkele plaats. De Shyfter-software vergemakkelijkt zo het beheer van uw medewerkers en stelt hen in staat om met één klik vanaf hun mobiele telefoon of tablet in te klokken.

Hoe maak je een planning voor een camping?

Elke medewerker beheert autonoom zijn aankomsttijden op de camping nadat hij kennis heeft genomen van de aan hem toegewezen planning. Shyfter stelt u in staat om deze planning zeer snel op te zetten en al uw dringende of niet-dringende behoeften te beheren vanuit het beheerderspaneel van de software.