Personeelsplanning voor een jeugdherberg

auberge de jeunesse - Shyfter

Beheert u een jeugdherberg en wilt u de aanwezigheidsuren van uw werknemers plannen? Ontdek Shyfter, de planningssoftware voor de horeca. Stroomlijn de tijdregistratie van uw personeel terwijl u de controle behoudt over hun werktijd en afwezigheid.

Tijdregistratie

Beveilig de start-, pauze- en eindtijden van uw werknemers met een mobiele app waarmee ze met één klik kunnen in- en uitklokken via een tablet of smartphone. De digitale tikklok Shyfter, via de Shyfter Staff- en Shyfter POS-apps, beveiligt de toegang van uw werknemers en registreert de aanwezigheidstijden van iedereen in uw jeugdherberg.

Werkroosters

Uw teams zijn zowel ‘s nachts als overdag aanwezig. Van onderhoudspersoneel voor gemeenschappelijke ruimtes, kamers en slaapzalen van de jeugdherberg tot ontvangstmedewerkers, iedereen vindt in Shyfter een intuïtieve interface voor het beheren van zijn werktijden. Kies Shyfter en voer eenvoudig de werktijden, pauzes of verloven in en deel deze roosters met uw teams met slechts één klik.

Verlof

Shyfter en de Shyfter Staff-app staan verlofaanvragen van uw personeel toe. De manager hoeft alleen maar de verlofaanvragen goed te keuren of af te wijzen vanuit zijn interface. Alles blijft zo onder uw controle, terwijl elke werknemer autonomie krijgt in het beheer van zijn verlofaanvragen.

Afwezigheid

Een ziekmelding of afwezigheid om persoonlijke redenen moet worden gerechtvaardigd bij de manager van de jeugdherberg. De Shyfter-software stelt iedereen in staat om zijn afwezigheid te melden en het medisch certificaat of andere documenten vanaf zijn smartphone of tablet te verzenden.

Overuren

Het beheren van overuren van werknemers of seizoensarbeiders is niet altijd eenvoudig, omdat deze afhankelijk zijn van het arbeidscontract en de te werken uren. De Shyfter-app integreert de contracturen en berekent automatisch de gewerkte overuren.

Productiviteit

Shyfter draagt bij aan de verbetering van de productiviteit van uw jeugdherberg. De algehele administratie van werknemers, aanwezigheidstijden, verlofdagen, afwezigheid of overuren wordt gebundeld in één applicatie. U beheert zo eenvoudig al uw personeelsbehoeften.

Een nieuwe manier om het personeel van uw jeugdherberg aan te sturen

Verander uw manier van personeelsmanagement in uw jeugdherberg met Shyfter. Beheer uw teams met slechts een paar klikken vanuit de applicatie.

 • Installatie en gebruik binnen enkele minuten
 • Shyfter is geoptimaliseerd voor jeugdherbergen
 • Eenvoudig klokken na installatie van de Shyfter-app op smartphone of tablet
 • Persoonlijke pincode voor elke werknemer voor beveiligde toegang tot de prikklok
 • Foto bij het in- en uitklokken van personeel
 • Geen verplichte netwerkverbinding voor gebruik
 • Gebruik mogelijk in uw faciliteiten of onderweg

Ik wil meer weten!

Eindelijk een klok voor het personeel van een jeugdherberg

 • Arbeidscontracten en documenten opgeslagen in een toegewijde cloud
 • Directe toegang tot arbeidscontracten van werknemers in vaste dienst, tijdelijke dienst, seizoenswerkers en extra’s
 • Opstellen van arbeidscontracten via de Shyfter Staff-app
 • Veilige elektronische handtekening voor externe goedkeuring
 • Realtime 24/7 opvolging van afwezigheid, verlof of ziekteverlof
 • Overdracht van verzamelde gegevens naar het salarisadministratiesysteem met één klik

Gratis account aanmaken

Realtime opvolging van aanwezigheidstijden

 • Klokken toegestaan zonder netwerkverbinding
 • Badge via smartphone of tablet
 • Beveiliging van aanwezigheid door een foto van het personeel bij het klokken
 • Shyfter is beschikbaar voor personeel onderweg
 • Veilige toegang met persoonlijke pincode
 • App geschikt voor personeel van jeugdherbergen

Gratis account aanmaken

Beheer uw personeel met één klik

 • Beveilig uw contracten en documenten in een cloud voor accommodaties
 • 24/7 toegang tot arbeidscontracten en documenten vanaf het Shyfter-dashboard
 • Shyfter Staff helpt u bij het opstellen van arbeidscontracten
 • Veilige elektronische handtekening voor arbeidscontracten
 • Realtime en 24/7 opvolging van verlof, afwezigheid en rustdagen
 • Overdracht van verzamelde gegevens naar de salarisadministratie met één klik

Ik maak een gratis account aan

Geef uw werknemers meer autonomie

Verbeter de relaties met uw werknemers door hen meer autonomie te geven in het beheer van hun aanwezigheids- en afwezigheidstijden. Behoud op afstand de controle en keur de aanvragen goed of wijs ze af met één klik.

De Shyft Market-app helpt u snel uw roosters samen te stellen op basis van uw teams. Keur aanwezigheidstijden en verlofdagen goed of af met één klik. Wijs vrije shifts toe aan de gewenste werknemer, maak permanente dagen aan de receptie van uw jeugdherberg, zowel overdag als ‘s nachts. Beheer vervangingen in noodgevallen en stel gewijzigde roosters op tijdens drukke periodes.

Elke werknemer kan een aanvraag indienen voor een vrije shift die u met één klik accepteert of weigert. Met de Shift Swap-functionaliteit kunnen werknemers werktijden uitwisselen met een collega, terwijl u de controle behoudt.

Sluit u aan bij Shyfter voor uw jeugdherberg

Uw jeugdherberg verdient de beste personeelsbeheerstools. Shyfter vereenvoudigt het dagelijkse centrale beheer van uw teams en geeft hen meer autonomie in het beheer van hun werktijd.

Om lid te worden van Shyfter is het eenvoudig! Kies de optie die bij u past en wij regelen de rest. Maak gewoon een gratis account aan op de Shyfter-website en navigeer door onze interface vanuit een beperkte versie van de software.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een demo van minder dan 20 minuten voor een volledige presentatie en evaluatie van uw behoeften. Laten we er samen voor zorgen dat Shyfter voldoet aan uw verwachtingen voor een beter personeelsbeheer in uw jeugdherberg.

Vraag een gepersonaliseerde demo aan

Maak een gratis account aan

FAQ: Personeelsplanning in een jeugdherberg

Hoe stel ik een planningsysteem op voor een jeugdherberg?

Shyfter maakt het gemakkelijk om binnen 5 minuten roosters op te stellen voor uw jeugdherberg via een tablet of smartphone. De app centraliseert alle gegevens van uw werknemers, zoals arbeidscontracten en afwezigheids- of verlofdagen, en beheert de dagelijkse digitale tijdregistratie met één klik.

Wat zijn de voordelen van het hebben van een planning voor een jeugdherberg?

Organisatie is essentieel binnen uw structuur. Beheer uw schoonmaak- en ontvangstteams en volg hun afwezigheden vanuit één interface. Keur verlofdagen goed of af en stel uw roosters op via de Shyfter-app in slechts enkele minuten.