Personeelsplanning & Tijdregistratie software

Vaste of flexibele roosters, onze planningsoftware en personeelsbeheer besparen u aanzienlijk veel tijd.

Met onze tool voor het beheren van verlof en afwezigheden, volgt u op een transparante manier en van dichtbij de werktijd van uw medewerkers binnen uw bedrijf.

personeelsplanning

Het top voor uw plannings-behoeften

Ontwikkeld in de praktijk met de hulp van HR-managers, elke oplossing bevat alle functies die u dagelijks nodig heeft.

rooster
shift_nl
app-screenshot

Online Roosters 24/7

Beschikbaar gratis op iOS en Android, Shyfter Staff stelt uw werknemers in staat om diensten te reserveren en te ruilen, maar ook om op elk moment het saldo van overuren en vakantie-uren te controleren.

Prikklok en tijdregistratie

Wij bieden meerdere tijdregistratie opties voor meer flexibiliteit: uw werknemers kunnen dit direct doen vanaf hun smartphone via de Shyfter Staff app of met behulp van ons badge-apparaat door een persoonlijke PIN-code te gebruiken.

pos-nl
shift_nl

Geen kopzorgen meer met uw werkroosters

Bevrijd uzelf van tijdrovende taken in HR, plannings en werkroosters. Concentreer u op uw business en Shyfter doet de rest.

79

shifts

35

gebruikers

60

tijd bespaard

98

tevreden klanten

activiteit_nl
overuren-nl

Realtime overurenteller

Elk gewerkt uur telt met Shyfter! Gebaseerd op de contractuele uren, stelt onze software u in staat om de overuren van uw werknemers week na week nauwkeurig te volgen en te beheren.

Door zicht te hebben op de overuren van uw medewerkers, voorkomt u verrassingen aan het eind van de maand of bij het opstellen van de loonstroken.

Beheer van verlof- en afwezigheids-aanvragen

Alle essentiële gegevens voor uw teams zijn toegankelijk via onze applicatie, inclusief het saldo van vakantiedagen en opgebouwde overuren.

Aanvragen worden ingediend via onze mobiele app, u hoeft ze alleen nog maar goed te keuren of af te wijzen. Alle informatie wordt gecentraliseerd in onze interface, wat de processen van salarisberekening en het genereren van loonstroken vereenvoudigt.

Beheer van arbeids-overeenkomsten

Geen gedoe meer met het achterna zitten van uw werknemers om hun arbeidsovereenkomsten te ondertekenen!

Uw studenten, uitzendkrachten en extra’s kunnen nu hun contracten direct ondertekenen via de Shyfter Staff mobiele app. Alle gegevens worden vervolgens automatisch georganiseerd en gearchiveerd, en de PDF-bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud.