Dimona aangiften.

Maak je geen zorgen meer over je Dimona, naast de beste planningssoftware, zorgt Shyfter ook voor de controles en aangiften voor jou, zodat je juridisch in orde bent.

declaration dimona

Automatische Dimona.

Dimona kunnen automatisch aangemaakt worden bij het publiceren van nieuwe shifts.

De aangiften voor Studenten, Flexi-jobs en Extra’s worden gecontroleerd bij de RSZ. In geval van missende Dimona zal Shyfter automatisch een nieuwe aangifte aanmaken. Gedaan met vergetelheid en laattijdige aangiften, Shyfter zorgt voor alles.

 

Dimona controles.

Geen stress meer met het vergeten van Dimona aangiften,

Shyfter zorgt voor de nodige controles voor u. Uw dashboard geeft aan indien er missende Dimona zijn, een rode driehoek trekt uw aandacht aan in de shifts en alle problemen die met Dimona te maken hebben staan gedetailleerd op het platform.

Aangifte in één klik.

Eén klik en dat is het. Op basis van het statuut van uw medewerkers stelt Shyfter de juiste waarden voor om door te sturen naar de RSZ.

De gegevens zoals de uren en het type Dimona (dag en periode) zijn al ingevuld.
U hoeft enkel op “Verzenden” te drukken en de aangiften worden op een transparante manier doorgestuurd naar de Sociale Zekerheid.

100% geïntegreerd tot uw roosters.

Alle Dimona functionaliteiten zijn standaard geïntegreerd tot het beheer van uw roosters. Shyfter beschermt u tegen vergetelheid en slechte aangiften.

Elk lid van uw personeel mag verschillende Dimona instellingen hebben (student, flexi, extra, oth). Op basis van deze instellingen stelt Shyfter de beste manier voor om uw Dimona aangiften aan te maken.

Dagelijkse Dimona.

In de Gemeenschappelijke Commissie 302 kan u dankzij deze aangiften recht hebben op kortingen op de werkgeversbijdragen tot € 4.000 per kwartaal, op basis van de leeftijd van uw vaste medewerkers in horeca.

We integreren deze functionaliteit 100% en volledig geautomatiseerd. U hoeft niet meer elke dag naar uw Dimona interface om de uren van gisteren aan te passen voor uw full-time werknemers.

U bespaart niet alleen elke dag veel tijd, maar het is ook vooral een financieel voordeel.

Gelinkt tot uw contracten.

Het beheer van de Dimona aangiften is gelinkt tot de arbeidscontracten van uw personeel (bedienden, studenten, flexi en extra’s).

Van zodra een contract aangemaakt is, automatisch of niet, kan Shyfter een aanstaande Dimona creëren.
Dit gelt ook voor de automatische vernieuwingen van contracten per kwartaal voor studenten.

contract wijziging
pos check in

Aanpassingen op basis van de prikklok.

Uw Dimona aangiften kunnen op het einde van een shift of een dag aangepast worden.
U hebt de mogelijkheid om het aantal uren of de einduur op basis van de gepresteerde tijd aan te passen.

Dit is zeer handig om uw aangiften up-to-date te houden wanneer u onze prikklok applicaties gebruikt.

Het is tijd om uw loonprocessen
te vereenvoudigen.

Bij Shyfter zijn we blij om je te begeleiden met twee opties.

De eerste, een gratis account, biedt basisfuncties om je een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen beoordelen of Shyfter aan jouw behoeften voldoet.