Over Shyfter.

Shyfter is een SaaS HR-Tech bedrijf opgericht in 2019.

Shyfter richt zich op het oplossen van personeelsplanningsproblemen met behulp van geavanceerde web- en mobiele apps.

In een notendop bespaart Shyfter aanzienlijke tijd door alle saaie taken met betrekking tot personeelsplanning en HR te optimaliseren. Beschikbaar in meerdere talen, richt Shyfter zich vooral op optimalisatie en beslissingsondersteuning op het gebied van roosterbeheer.

Aan de top van de technologie.

Shyfter concentreert zijn functionaliteiten op twee niveaus. Het eerste is de optimalisatie van personeelsplanning en het tweede is HR-beheer.

Shyfter maakt efficiëntere personeelsplanning mogelijk. Met de nadruk op tijdwinst, besparen de meeste klanten gemiddeld meer dan 5 uur per week, terwijl ze beter plannen en personeelskosten onder controle houden.

Een van de bijzonderheden van Shyfter is dat het merendeel van de wettelijke regels vooraf is ingevoerd, waardoor fouten in de planning worden voorkomen (overtollige uren, pauzes, werktijdbeperkingen, enz.).

Shyfter houdt ook rekening met de vaardigheden van het personeel, taakbeheer, planning per locatie, evenals in- en uitklokken en tijdregistraties (op locatie en mobiel).

Shyfter biedt zijn klanten een hypermoderne en uiterst intuïtieve interface om ervoor te zorgen dat het beheer van roosters bijna leuk wordt.

Het begin... een persoonlijke behoefte

De SaaS-oplossing Shyfter is ontstaan uit de behoefte van de oprichter die problemen ondervond bij het beheren van roosters voor medewerkers en studenten in een franchise actief in de voedingsdetailhandel.In 2017 creëerde hij een softwareoplossing om de roosters van zijn medewerkers beter te beheren. Dit werd al snel een succes bij andere franchisenemers van de groep.

Een geweldig team!

Het team groeit en Shyfter.co heeft nu meerdere toegewijde teams die nauw samenwerken.

Het « Development » -team is verantwoordelijk voor de voortdurende verbetering van de tool.

Het « Sales » -team zorgt voor het verwelkomen van alle aanvragen van nieuwe klanten.

Het « Customer Experience » -team beantwoordt, traint, helpt en koestert onze klanten dagelijks.

Het « Marketing » -team zorgt ervoor dat ze voorop blijven lopen op het gebied van communicatie en imago (maar niet alleen dat … we kunnen niet alles onthullen).