Maak het beheer van verlof en afwezigheid gemakkelijker.

Wij vereenvoudigen administratieve taken met betrekking tot verlof en afwezigheid!

Naast het aanbieden van de beste planningssoftware stellen we een essentiële functie voor bedrijven tot uw beschikking, waarmee u de verlof- en afwezigheidsdagen van uw medewerkers kunt beheren, allemaal om u het gemakkelijker te maken.

verlofaanvraag
verlof teller
verlof notif

Uw werknemers vragen hun verlof aan met één klik.

Voorbereiden uw werknemers op vakantie?

Dankzij onze beheerstool en de functies van onze software kunnen gebruikers eenvoudig verlof aanvragen via de mobiele interface.

Als werkgever of manager ontvangt u direct een kennisgeving van de verlofaanvraag, waardoor u deze kunt goedkeuren, afwijzen of uitstellen op basis van de beschikbaarheid van uw personeelsbronnen.

Uw verlofsaldo kennen? Eenvoudig.

Avec Shyfter, het vakantiesaldo van uw medewerkers wordt automatisch in realtime aangepast op basis van de geplande diensten.

De gedetailleerde tellers bieden een nauwkeurig overzicht van verschillende soorten verlof (wettelijk, bovenwettelijk, ADV). Bovendien voorkomt onze oplossing fouten in de salarisberekening met betrekking tot verlof, waardoor het beheer van loonstrookjes wordt vereenvoudigd.

Uw werknemers hebben eenvoudig en in realtime toegang tot hun informatie via de mobiele app, waardoor ze u niet hoeven te benaderen voor details met betrekking tot afwezigheden, overuren en verlofsaldi.

verlof tellers
verlof teller
afwezigheid aanvragen

De aanvragen voor afwezigheid zijn volledig gedigitaliseerd.

Naast verlofaanvragen bieden onze tools uw personeel de mogelijkheid om verzoeken voor afwezigheid in te dienen of hun schema’s te wijzigen via de mobiele app Shyfter Staff.

Bij ziekte is er geen reden tot paniek; werknemers kunnen hun medische certificaten eenvoudig via de Shyfter Staff-app indienen om hun afwezigheid te rechtvaardigen.

Kortom, een uiterst eenvoudig beheer van afwezigheden.

Een vakantiebeheer-software op maat van uw behoeften.

Als manager biedt Shyfter u essentiële oplossingen voor het beheer van uw bedrijfsactiviteiten. Elke nieuwe aanvraag voor verlof of afwezigheid die verband houdt met uw bedrijf wordt u gemeld via een melding. Vervolgens kunt u goedkeuring verlenen of weigeren via een duidelijke en intuïtieve interface, waardoor uw tijdbeheer wordt geoptimaliseerd.

Om de planning van verlof te vereenvoudigen, toont Shyfter informatie over andere afwezigheidsaanvragen en goedgekeurde verloven die in dezelfde periode vallen. Dit voorkomt dat te veel werknemers tegelijkertijd met vakantie gaan.

verlofaanvraag

Het is tijd om het u gemakkelijk te maken

Met Shyfter helpen we u graag met twee opties.

De eerste, een gratis account, biedt basisfunctionaliteiten om u een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie beoordelen we samen of Shyfter aan uw behoeften voldoet.