Planningssoftware voor bedrijven met flexibele en vaste werktijden.

Of u nu variabele of vaste schema’s nodig hebt, Shyfter is de beste software voor planning en roosterbeheer.

Onze functies zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de eisen van uw bedrijf, waarbij we u alle benodigde oplossingen bieden voor optimaal personeelsbeheer en teamplanning.

personeelsplanning
shifts-planning-nl

Plan je gemakkelijker en zonder fouten.

Shyfter maakt het werk gemakkelijker! We bieden een reeks functies en de beste beheertools aan. We besparen tijd door fouten en dubbele invoer te vermijden.

Eenvoudig, intuïtief en leuk.

Het beheer van uw human resources wordt kinderspel dankzij onze ultragebruiksvriendelijke interface om uw roosters te beheren.

Online interface, 24/7 toegankelijk.

Neem je planning overal mee naartoe! Jij en je werknemers hebben op elk moment toegang tot Shyfter via de mobiele app.

Voor teams met variabele en vaste werktijden.

Wij bieden u een uitgebreid scala aan oplossingen die zijn ontworpen om het beheer van uw middelen te optimaliseren en de planning van uw teams te organiseren, ongeacht het type dienstregelingen.

Samenwerking met toegangsbeheer.

Een transparante software, ontworpen voor u en uw variabele teams. U beheert het niveau van autonomie dat u aan uw personeel wilt delegeren, waardoor een gepersonaliseerd en efficiënt beheer mogelijk is.

Generatie van planningen automatisch.

Dankzij onze sjablonen voor roosters worden de planningen van uw bedrijf automatisch gegenereerd, rekening houdend met uw medewerkers en middelen.

shift user
shift-nl
maandelijkse zicht - shyfter

Alles wat u nodig heeft, op één plek.

Welkom in de 21e eeuw van planning.

Beheers uw prestaties en productiviteit

Dankzij de geavanceerde productiviteitsanalysefunctionaliteit maakt Shyfter het plannen en organiseren van roosters eenvoudiger. Het geeft uur per uur aan welke middelen nodig zijn, evenals het aantal te plannen personen en werknemers.

kost-nl
omzet-nl
vrije shift
kalender

Samenwerkende planning gebaseerd op de beschikbaarheid van uw teams.

Op basis van hun schema en beschikbaarheid kiezen uw medewerkers online de diensten die hen interesseren.Deze methode centraliseert alles op één plek, vereenvoudigt de planning en stelt bedrijven met variabel en flexibel personeel in staat om beter te plannen.

Uitwisseling van de shifts tussen werknemers.

Met onze Shift Swap-functie is het plannen nog eenvoudiger!

Kan iemand niet komen werken? Een last-minute project of plan? Geen eindeloze WhatsApp-gesprekken meer om een werknemer te vervangen, wij maken het u gemakkelijk. Laat uw team van werknemers shifts uitwisselen, met uw voorafgaande toestemming.

shiftswap scherm
shiftswap nl
HR informaties

Centraliseer de HR-gegevens van uw personeel.

Geen gedoe meer met verschillende beheersoftware!

Met Shyfter hebt u eenvoudig toegang tot uw documenten. Al uw gegevens, inclusief die van uw werknemers en middelen, zijn samengebracht in een cloudmap die is toegewijd aan uw bedrijf, allemaal gehost in een zeer beveiligde omgeving.

Verwerk de loonadministratie en uw rapportage in een oogwenk.

Genereer uiterst nauwkeurige en op maat gemaakte rapporten over de prestaties van uw werknemers, perfect afgestemd op de behoeften van uw bedrijf in België. Deze rapporten bestrijken niet alleen de werktijd van uw teams, maar ook hun verlof en afwezigheid.

Onze tools vereenvoudigen de processen met betrekking tot loonberekeningen en het opstellen van loonstrookjes.

prestatiefiches

Een app om uw roosters bij de hand te hebben.

Beschikbaar voor iPhone (iOS) en Android-smartphones, is de Shyfter Staff-app niet alleen bedoeld voor uw werknemers om diensten te reserveren, maar ook om op elk moment het saldo van overuren en verloftellers te controleren.

Planningsgidsen