Word
Shyfter
Ambassadeur

Sluit je aan bij ons ambassadeursprogramma en duik in het hart van innovatie met Shyfter, een revolutionair instrument ontworpen om tijdbeheer te optimaliseren. Als lid van ons programma krijg je de unieke kans om je netwerk kennis te laten maken met de kracht van Shyfter, een intuïtief en efficiënt systeem dat de manier verandert waarop bedrijven hun planning en human resources beheren.

Bijdrage rechtstreeks aan het succes van Shyfter

Bijdrage rechtstreeks aan het succes van Shyfter

Als ambassadeur is jouw rol cruciaal om ons te verbinden met nieuwe klanten. Jouw vermogen om relevante leads te identificeren en te verzenden draagt rechtstreeks bij aan onze groei.
Beloningen voor elke geconverteerde klant

Beloningen voor elke geconverteerde klant

Ontvang aantrekkelijke beloningen voor elke klant die je naar ons doorverwijst en die zich engageert met Shyfter. Jouw inspanningen resulteren in tastbare voordelen en extra inkomsten.
Het opbouwen van duurzame relaties

Het opbouwen van duurzame relaties

Door Shyfter aan te bevelen, bouw je vertrouwensrelaties op met ons en met jouw klanten. Deze duurzame relaties kunnen de deur openen naar andere zakelijke mogelijkheden.
Erkenning als Expert

Erkenning als Expert

Door een innovatieve oplossing zoals Shyfter aan te bevelen, versterk je je status als expert in jouw vakgebied. Dit vergroot je geloofwaardigheid en professionele invloed.
Toegang tot ondersteunende materialen en trainingen

Toegang tot ondersteunende materialen en trainingen

Wij zullen alle benodigde ondersteuning bieden, inclusief trainingen over onze producten en diensten, om ervoor te zorgen dat je Shyfter met vertrouwen kunt aanbevelen.
Kansen voor professionele ontwikkeling

Kansen voor professionele ontwikkeling

Deelnemen aan ons ambassadeursprogramma stelt je in staat om je verkoop- en marketingvaardigheden te ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd je professionele netwerk uitbreidt met waardevolle contacten.

Sluit je vandaag nog bij ons aan!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Het is tijd om het u gemakkelijker te maken.

Bij Shyfter zijn we blij om u te begeleiden met twee opties.

De eerste, een gratis account, biedt basisfuncties om u een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen beoordelen of Shyfter aan uw behoeften voldoet.