Personeelsbeheer voor de gezondheidszorg- sector.

Bent u aan het hoofd van een instelling in de gezondheidszorg? Of het nu een apotheek, een tandartspraktijk of een algemeen zorgcentrum is, behoud de controle en beheer de planningen met de functionaliteiten van Shyfter.
cabinet dentaire - shyfter
pos check in

De Shyfter-prikklok, u zult er dol op zijn.

Beheer uw zorgpersoneel in 2 klikken.

shift nl - shyfter
shiftswap scherm

Vertrouw op uw teams.

Bij Shyfter is ons platform speciaal ontworpen om het beheer van uw tandartspraktijk, gezondheidszorgcentrum of apotheek te optimaliseren.

Met onze functie Shyft Market kunt u eenvoudig beschikbare tijdslots toewijzen aan uw medewerkers, waardoor ze meer autonomie hebben terwijl u tijd bespaart. Meerdere werknemers kunnen solliciteren voor hetzelfde tijdslot, en u hoeft alleen maar de meest geschikte persoon te kiezen.

Dankzij de Shift Swap-functie in onze mobiele app kunnen uw medewerkers hun shifts ruilen in geval van last-minute onbeschikbaarheid, terwijl ze voldoen aan de vereisten van uw tandartspraktijk of apotheek. U behoudt volledige controle door de verzoeken van uw medewerkers goed te keuren of af te wijzen.

Het is tijd om uw leven te vereenvoudigen.

Dat is heel eenvoudig, we bieden twee mogelijkheden aan.

De eerste is een gratis maar beperkt account, net genoeg om u een voorproefje van Shyfter te geven.

De tweede optie is om een gepersonaliseerde demo van 20 minuten aan te vragen en samen met u te evalueren of Shyfter bij u past.