Op maat rapporten.

De processen en rapporten voor de salarisadministratie zijn nog nooit zo eenvoudig geweest als met de Shyfter-software.

Verspil geen tijd meer aan het maken van salarisberekeningen die van invloed zijn op uw salarisadministratie. Genereer uw rapporten rechtstreeks op ons platform.

prestatiecontrole
prestatiefiches

Controleer uw prestaties tot op de minuut nauwkeurig.

Met onze planningbeheersoftware kunt u uiterst nauwkeurige rapporten genereren over de werkuren, verloven en afwezigheden van uw medewerkers.

Zodra de rapporten zijn opgesteld, worden de salarisprocessen veel eenvoudiger en sneller. Een aanzienlijke tijdsbesparing, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Geen dubbele invoer meer en geen fouten.

Het dubbel invoeren behoort tot het verleden.

Met onze software worden de tijdregistratiegegevens zeer nauwkeurig vastgelegd. Vergeet handmatige invoer in Excel; uw rapporten en prestatiebladen worden automatisch gegenereerd in onze planningbeheersoftware.

Geen fouten meer bij de salarisberekeningen op de loonstrook. Uw werknemers en u zullen tevreden zijn.

prikklok wijzigen

Exporteer uw rapporten naar verschillende formaten.

De Shyfter-beheersoftware past zich aan aan u en uw behoeften. Wees voorbereid, onze oplossing bereidt zelfs uw rapporten voor de salarisadministratie voor.

Over rapporten gesproken, die worden automatisch gegenereerd. U hoeft ze alleen nog maar te downloaden in het formaat dat u verkiest, zoals XLS of CSV.

Het is tijd om uw loonprocessen
te vereenvoudigen.

Bij Shyfter zijn we blij om je te begeleiden met twee opties.

De eerste, een gratis account, biedt basisfuncties om je een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen beoordelen of Shyfter aan jouw behoeften voldoet.