Beheer van personeel voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf runt, Shyfter geeft je de mogelijkheid om je personeel te plannen en te beheren, en om je bedrijf te sturen en te optimaliseren op basis van je doelen.
pme
pos-nl

Onze tikklok, je kunt niet meer zonder.

Onze digitale tijdklok staat klaar om zowel jouw hart als dat van jouw medewerkers te veroveren. Kijk maar!

Het beheer van het personeel is nog nooit zo eenvoudig geweest.

HR informaties
omzet-nl

De productiviteit van uw bedrijf binnen handbereik.

Houd controle over de efficiëntie van uw teams en de dynamiek van uw KMO. Deze aanpak stelt u in staat om het optimale aantal medewerkers te bepalen op basis van uw doelen en behoeften.

Laten we de keuze aan uw teams overlaten.

Bij Shyfter zijn onze functies ontworpen zodat u tijd bespaart. U geeft uw teams een zekere mate van autonomie, terwijl u toch de controle behoudt, het is ongelooflijk eenvoudig.

Onze Shyft Market-functie stelt u in staat om beschikbare shifts toe te wijzen aan de personen van uw keuze. Meerdere medewerkers kunnen solliciteren voor dezelfde vrije shift, en dan hoeft u alleen nog de meest geschikte persoon te kiezen.

Met de Shift Swap-functie op de mobiele app kunnen uw medewerkers hun shifts ruilen met hun collega’s in geval van last-minute onbeschikbaarheid. Geen paniek, u behoudt de controle door de ruilaanvraag van uw medewerkers goed te keuren of af te wijzen.

shiftswap scherm
shift_nl

Het is tijd om over te schakelen...

Het is supereenvoudig, we bieden twee opties aan.De eerste is een gratis Shyfter-account, maar met beperkte functies, net genoeg om u een idee te geven.De tweede optie is om een persoonlijke demo van 20 minuten aan te vragen, en dan bekijken we samen of Shyfter geschikt voor u is.