Beheer van overuren.

Afhankelijk van uw sector en de behoeften van uw bedrijf kan het nodig zijn om de wettelijke arbeidstijd te overschrijden door gebruik te maken van overuren.

Het beheer van overuren kan snel complex worden, omdat elke week kan variëren.

Met Shyfter als planningssoftware wordt deze taak echter eenvoudiger: het berekent de overuren van uw werknemers voor u!

overuren teller
overuren en recup
shifts overuren
geplande shifts

Een opvolging week na week.

Elk gewerkt uur in uw bedrijf wordt zorgvuldig bijgehouden!

Volg nauwkeurig het totaal aantal overuren van uw werknemers op weekbasis, op basis van hun contractuele uren. Dankzij een duidelijk overzicht van de door uw medewerkers gemaakte overuren, vermijdt u onaangename verrassingen aan het einde van de maand en bij het opstellen van de loonstrookjes!

Berekeningsbasis op basis van de geplande tijd of de gewerkte tijd.

U kunt nu de overuren van uw personeel berekenen op basis van de geplande uren of de werkelijk gewerkte uren, eenvoudig te identificeren dankzij het tijdregistratiesysteem.

Dit maakt het opstellen van loonstrookjes aanzienlijk eenvoudiger.

balans
overuren balans

Beheer volledig vereenvoudigd.

Zeg vaarwel tegen de complexiteit van Excel-sheets voor het beheren van overuren! Als werkgever of manager profiteert u van een eenvoudige en intuïtieve interface om permanent toegang te hebben tot de gegevens van overuren van uw personeel, zowel via de mobiele app als de software.

Shyfter vereenvoudigt ook de loonberekeningen, wat fouten in de loonstrookjes vermindert.

Vous gardez le contrôle.

Pas de souci si un employé dépasse les horaires légalement fixés !

Grâce à la possibilité d’établir des alertes en cas de dépassement des heures contractuelles, vous serez informé lors de la planification des shifts. Cela offre une solution efficace pour prévenir un éventuel excédent d’heures supplémentaires.

wettelijke beperkingen
tellers app

Vos collaborateurs vont adorer.

Vos équipes peuvent facilement consulter leur planning et vérifier leur solde d’heures supplémentaires à tout moment. Ces informations sont clairement affichées dans l’application mobile, assurant un accès transparent aux données nécessaires 24h/24 et 7j/7.

De plus, Shyfter vous permet de veiller à l’équilibre entre vie privée et vie professionnelle de vos équipes. En effet, vous pourrez facilement identifier si un travailleur preste trop d’heures supplémentaires. La solution idéale pour éviter l’épuisement de vos équipes.

Het is tijd om het leven voor jou te vereenvoudigen.

Bij Shyfter zijn we blij om je te begeleiden met twee opties.

De eerste is een gratis account met basisfuncties om je een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen beoordelen of Shyfter aan jouw behoeften voldoet.