Beheer van arbeids-contracten.

Bij Shyfter vereenvoudigen we het beheer van arbeidscontracten door middel van een volledig digitale aanpak. Van creatie tot ondertekening, alles gebeurt online.

Selecteer het juiste contractmodel en stuur het rechtstreeks naar uw werknemers ter ondertekening. Ze kunnen het veilig elektronisch ondertekenen, waardoor de noodzaak van een handgeschreven handtekening wordt geëlimineerd.

contractenlijst
contract wijziging

Het juist contract, op het juiste moment.

Stel uw op maat gemaakt contract samen in slechts enkele klikken met ons platform!

Ons systeem stelt u in staat om eenvoudig uw werkdocumenten aan te passen met de informatie van uw werknemers. Bereid ze voor op een snelle en veilige elektronische ondertekening, rechtstreeks vanuit onze mobiele app.

Integreer uw sjablonen, wij regelen de rest.

Vereenvoudig de creatie van uw contracten en documenten met Shyfter!

Als werkgever kunt u uw contractsjablonen importeren en opslaan op ons platform. Hergebruik ze eenvoudig volgens uw behoeften. Toegang tot deze documenten op elk moment via de mobiele app, voor een meer efficiënt en gecentraliseerd beheer van uw activiteiten.

modele contrat word

Online ondertekening vóór de shift.

Zeg vaarwel tegen papieren handtekeningen met onze volledig online oplossing!

Zodra een contract is aangemaakt, worden uw werknemers per e-mail op de hoogte gebracht en uitgenodigd om elektronisch te ondertekenen via Shyfter, wat zorgt voor vereenvoudigde wettelijke naleving. De documenten worden vervolgens efficiënt gearchiveerd en georganiseerd, en een digitale kopie wordt naar de managers gestuurd. Profiteer van soepel en zorgeloos beheer!

Gecentraliseerd, geordend en veilig.

Nadat de elektronische handtekening is gezet, worden uw contracten veilig opgeslagen in de Shyfter-cloud, gesorteerd op datum, gebruikersnaam of functie.

Deze digitale opslagmethode verbetert de efficiëntie en bespaart u tijd. Geen verspreide opslag meer tussen e-mails, WhatsApp of op de computer. Uw ondertekende documenten worden opgeslagen in een cloudomgeving die is toegewijd aan uw bedrijf, altijd toegankelijk met slechts één klik.

Het is tijd om het u gemakkelijker te maken.

Bij Shyfter zijn we blij om u te begeleiden met twee opties.

De eerste is een gratis account, met basisfunctionaliteiten om u een voorproefje te geven.

De tweede optie is een persoonlijke demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen evalueren of Shyfter aan uw behoeften voldoet.