Al uw documenten op één plek.

Shyfter, leider in planningssoftware, centraliseert al uw documentbeheeroperaties op één plek voor vereenvoudigd beheer.

Kies het type document dat u naar uw team wilt sturen, pas het aan met de vereiste informatie, stuur het en klaar is Kees.

Uw dossiers worden vervolgens veilig opgeslagen op ons online platform, altijd toegankelijk.

contractenlijst
nieuw bericht

Communiceer met uw teams.

Shyfter, veel meer dan alleen een documentbeheerder, transformeert uw interne communicatie. In slechts enkele minuten, vanuit onze intuïtieve interface, kunt u uw berichten duidelijk en efficiënt overbrengen.

Communiceer snel met uw team, terwijl u een duidelijke scheiding behoudt tussen privé- en professioneel leven.

Uw documenten binnen handbereik.

Shyfter maakt het beheer van bedrijfsdocumenten eenvoudig voor u. Importeer uw modellen voor arbeidscontracten en andere essentiële bestanden rechtstreeks op ons platform.

Eenmaal geïmporteerd, pas ze aan volgens uw specifieke behoeften. Onze functie voor selectieve verzending stelt u vervolgens in staat om de ontvangers te kiezen op basis van hun functie binnen het bedrijf, wat zorgt voor gerichte en effectieve communicatie.

document verzenden

Een veilige cloud.

Afscheid van het gelijktijdig beheren van meerdere software!

De Shyfter-oplossing biedt u centrale toegang tot uw documentenbestand. Alle gegevens van uw werknemers en middelen worden samengebracht in een specifieke map in de cloud die is toegewijd aan uw bedrijf, gehost in een uiterst veilige omgeving.

Geen eindeloze mappen en bestanden meer, de Shyfter-software vereenvoudigt uw dagelijkse routine.

Uw wijzigingen in arbeidscontracten.

Om het arbeidscontract van een werknemer te wijzigen, is het vaak nodig om een addendum op te stellen. Met Shyfter wordt het verzenden en beheren van deze addenda kinderspel.

Bovendien, als u een arbeidsreglement aan een medewerker moet laten ondertekenen, biedt onze software een handige en effectieve oplossing. Zodra uw werknemers deze documenten hebben goedgekeurd met hun elektronische handtekening, is continu toegang tot al uw bestanden gegarandeerd via onze mobiele app, wat het documentbeheer vergemakkelijkt en zorgt voor optimale organisatie.

document verzenden

Shyfter zal uw manier van werken revolutioneren.

Bij Shyfter zijn we blij om u te begeleiden met twee opties.

De eerste, een gratis account, biedt basisfunctionaliteiten om u een voorproefje te geven.

De tweede optie is een gepersonaliseerde demonstratie van 20 minuten. Tijdens deze sessie zullen we samen evalueren of Shyfter aan uw behoeften voldoet.