KFC, vingerlikkend lekker.

KFC, ook bekend als Kentucky Fried Chicken, is een fastfoodketen uit de Verenigde Staten die sindsdien is uitgebreid naar vele landen in de wereld, waaronder België. KFC staat bekend om zijn gefrituurde kip, die gewoonlijk in emmers of in individuele stukken wordt geserveerd.

In België heeft KFC verschillende restaurants waar klanten kunnen eten of afhalen. De keten biedt ook bezorging aan via partnerschappen met bezorgplatforms van derden, zoals Deliveroo en Uber Eats.
Er zijn momenteel meer dan 60 KFC restaurants in het land. 

Lionel Badet, HR Director, vertelt ons meer over hoe hij Shyfter dagelijks gebruikt.

Een echte aanpassing aan de Belgische arbeidswetgeving

Het Belgische Arbeidswetboek regelt verschillende aspecten van de arbeidsverhouding, zoals werktijden, wekelijkse rusttijden en betaalde vakantie.

Shyfter past zich perfect aan de bepalingen van de collectieve arbeidsovereenkomsten aan », zegt Lionel.
De arbeidswetgeving in België verandert voortdurend en het Belgische parlement neemt regelmatig nieuwe bepalingen aan. 
De oplossing past zich aan deze veranderingen aan.

Tijdregistratie ? Ja … maar in volledige transparantie!

Volgens Lionel is transparantie een belangrijk element om rekening mee te houden bij het beheer van tijd en aanwezigheid. Hij vindt het geweldig dat het inkloksysteem beschikbaar is als mobiele applicatie en gebruikt kan worden op mobiele telefoons en tablets. Het is ook online toegankelijk via een webbrowser.

Foto’s maken en in- en uitklokken via een persoonlijke pincode is ook een echt pluspunt.

Alle prikklok worden nauwkeurig geregistreerd en zijn toegankelijk voor alle werknemers en de werkgever. Zo kunnen werknemers hun werktijden controleren en ervoor zorgen dat ze correct worden betaald, terwijl de werkgever de werktijden van elke werknemer kan volgen en verlof- en herstelaanvragen in realtime kan beheren.

Bovendien kunnen werkgevers met het tijdregistratiesysteem Shyfter regels voor tijdregistratie opstellen en gewerkte overuren bijhouden. Dit helpt ervoor te zorgen dat de gewerkte uren correct worden geregistreerd en de werknemers dienovereenkomstig worden betaald.

Dagelijkse controles via prestatierapporten

Elke ochtend controleren de verschillende managers de prestaties van de vorige dag en houden zo de activiteit en de kosten van het personeel goed in de gaten. Zij controleren met name of de geplande uren overeenkomen met de werkelijk gewerkte uren.
Zo niet, dan vragen zij waarom niet en brengen zij de nodige wijzigingen aan.

Alle shifts worden dan afgesloten en kunnen aan het eind van de maand gemakkelijk naar het sociaal secretariaat worden gestuurd. Een echte tijdsbesparing.

Personeelsplanning

Veranderen de roosters van je personeel voortdurend?
Met Shyfter kun je eenvoudig je werktijden aanpassen aan het tempo van je bedrijf.

Tijdregistratie

Uw werknemers checken in en uit via hun smartphone. De GPS-locatie kan bij elke check-in of tijdens een pauze worden geregistreerd. Dit is erg handig om te weten waar ze werken. De optie kan op elk moment worden uitgeschakeld.

Verlof & afwezigheid

Hebben uw werknemers vakantiedagen gepland? Dankzij onze beheerservice en de functionaliteiten van onze software kunnen gebruikers hun vakantieaanvragen rechtstreeks via de mobiele interface indienen.

Vraag een gratis demo.