Pierre Marcollini Chocolatiers

Het beroemde huis van de Belgische chocolade- en banketbakker Pierre Marcolini heeft meer dan 25 winkels in Europa. Gelegen in Engeland, Frankrijk, Luxemburg en natuurlijk België. Met 25 jaar ervaring. Dit is een echt Belgisch succesverhaal. Wanneer de tijd komt om te groeien, komt de tijd om al deze mensen aan te nemen en te managen, wat vaak geen gemakkelijke taak is.

Charly Bourbon Villalba, Head of Retail Europe, legt uit hoe Shyfter een revolutie teweegbrengt in het beheer van het personeel in huis en onthult de verschillende belangrijke voordelen die het dagelijks beheer van meer dan 600 klanten vergemakkelijken! 

Een multi-structuurvisie

De mogelijkheid om een of meer bedrijfseenheden onder één dak te beheren is geweldig. Of ze zich nu in de vier hoeken van België of in de wereld bevinden, u kunt altijd de activiteit van uw verkooppunten in de gaten houden. Overschakelen van de ene naar de andere vergt slechts een paar klikken. Uw bedrijfsportfolio was nog nooit zo gemakkelijk te beheren.

Door de uitwisseling van informatie te stroomlijnen, optimaliseert u uw processen, de manier waarop u plant, beheert en communiceert.

Altijd in beweging

Charly legt uit dat hij vaak onderweg is. De reizen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Waar u ook bent in de wereld, via een computer, tablet of smartphone (we hebben de mobiele versie responsive gemaakt) en een verbinding, kunt u uw personeel overal en altijd beheren.

Koppeling met sociale secretariaten

Een belangrijk element van de tool is het stroomlijnen en optimaliseren van het proces van het verzenden van loonstroken. Het vereenvoudigen van het leven van de mensen die belast zijn met de loonadministratie in uw bedrijf zal alleen maar voordelen opleveren en u kunt eindelijk beginnen met het besparen van tijd. Met Shyfter kunt u exporteren naar elk Belgisch secretariaat in elk gewenst formaat. Met de oplossing kunt u loonrapporten genereren.

Personeelsplanning

Veranderen de roosters van je personeel voortdurend?
Met Shyfter kun je eenvoudig je werktijden aanpassen aan het tempo van je bedrijf.

Tijdregistratie

Uw werknemers checken in en uit via hun smartphone. De GPS-locatie kan bij elke check-in of tijdens een pauze worden geregistreerd. Dit is erg handig om te weten waar ze werken. De optie kan op elk moment worden uitgeschakeld.

Verlof & afwezigheid

Hebben uw werknemers vakantiedagen gepland? Dankzij onze beheerservice en de functionaliteiten van onze software kunnen gebruikers hun vakantieaanvragen rechtstreeks via de mobiele interface indienen.

Vraag een gratis demo.