Implementatie van een tijdregistratiesysteem.

De stappen voor het implementeren van een tijdregistratiesysteem

Voor, tijdens en na de implementatie van een tijdregistratiesysteem zijn er bepaalde stappen die moeten worden gevolgd. Hier zijn de verschillende punten om te volgen om een kwaliteitsinstallatie van uw nieuwe online tool te garanderen: uw prikklok of badgelezer.

Voor de installatie van uw prikklok

Voordat u begint met het implementeren van uw nieuwe tool voor het controleren van de gegevens en informatie over de werktijd van uw werknemers en werknemers binnen uw bedrijf, zijn er verschillende dingen om te overwegen:

  1. Het meest geschikte hulpmiddel vinden voor uw structuur en behoeften: niet alle prikklokken en badgelezers zijn gelijk en bieden dezelfde acties of hebben dezelfde functies beschikbaar. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren uw behoeften analyseert om de beste tijdregistratieoplossing voor uw omgeving en uw werknemers te vinden.
  2. Informeer uw werknemers: het samenbrengen van uw teams en werknemers is de beste manier om deze nieuwe tijdregistratiesoftware te accepteren en zo effectief te maken door de gegevens over de werktijd van uw werknemers vast te leggen.
  3. Anticipeer op de gevolgen van het implementeren van uw badgelezer of prikklok: zorg ervoor dat u alle wijzigingen die door uw nieuwe tijdregistratie-instrument worden ingevoerd, voorziet om eventuele potentiële problemen te voorkomen.

Tijdens de installatie van uw badgelezer/prikklok

Het implementeren van uw nieuwe digitale prikklok of badgelezer biedt vele voordelen, maar vereist bepaalde expertise. Als u zeker wilt zijn dat er geen problemen zijn zodra het tijdregistratiesysteem is geïnstalleerd, moet u de hulp inroepen van experts.

Alleen professionals zijn in staat om precies te bepalen wat uw behoeften zijn, de prikklok / badgelezer en de tijdregistratiesoftware te installeren en te configureren, en kwaliteitsvolle follow-up en klantenservice te bieden.

Door te kiezen voor de Shyfter-oplossing, kiest u ervoor om te vertrouwen op de #1 tijdregistratiesoftware voor uw bedrijf, een bedrijf dat expert is in dit gebied, met teams van hooggekwalificeerde specialisten tot uw beschikking.

De CNIL moet dan verifiëren dat alles in overeenstemming is met de wettelijke bepalingen in de Franse Arbeidswet.

Als alles door de wet is goedgekeurd, is het uw beurt!

Registreer en bewaar de gegevens en informatie die door de badgelezer zijn vastgelegd, in overeenstemming met de geldende wetten, zodat u deze kunt presenteren tijdens een eventuele arbeidsinspectie.

Conclusies

Zoals u ziet, vereist de implementatie van een oplossing of software voor tijdregistratie een zekere expertise om correct te worden uitgerust en om de gegevens en informatie over de werktijd van uw werknemers te kunnen registreren. Daarom staan de experts van Shyfter tot uw beschikking om u te helpen met uw installatie.